Online marketing ügynökség

Keresőoptimalizálás alapjai budapest, online marke

Keresőoptimalizálás alapjai budapest, online marke

Hozd ki a legtöbbet az iPhone-odból

2023. március 28. - Jozsef.Nemeth

Hozd ki a legtöbbet az iPhone-odból

 

Talán van egy új iPhone-od és készen állsz arra, hogy egy csomó menő alkalmazással töltsd fel. Honnan tudod azonban, hogy hol találod őket? Csak olvasd végig ezt a cikket, és rengeteg különböző módját ismerheted meg az iPhone használatának, és megtudhatod, milyen alkalmazásokat adhatsz hozzá, hogy még jobbá tedd az élményt.

Ha repülőgépes üzemmódba kapcsolod a telefonodat, amikor utazol, vagy olyan területen tartózkodsz, ahol nem fogadhatsz hívásokat vagy SMS-eket, az segít megkímélni az akkumulátor élettartamát. A legközelebbi adótornyok megtalálása és a velük való kapcsolattartás rengeteg akkumulátort fogyaszt. Kapcsolj repülőgépes üzemmódra telefonod beállításai között, és tartsd meg az akkumulátort arra az időre, amikor valóban szükséged van rá.

Próbáld meg a legtöbbet használt alkalmazásokat az első oldalon tartani. Ez azért fontos, mert csökkenteni szeretnéd azt az időt, amit a kedvenc használt funkcióid keresésével töltesz. A kényelem érdekében rendezd a leggyakrabban használt funkciókat a leginkább és a legkevésbé használtak sorrendjébe az első oldalon.

Bizonyos iPhone-ok beállíthatók úgy, hogy Wi-Fihez csatlakozzanak, bár ehhez némi beállításra van szükség. A csatlakoztathatóság előnyei nyilvánvalóak, hiszen az iPhone-oddal otthonról távol is hozzáférhetsz az internethez. Ez nagy előny az üzletemberek számára, mert az irodától távol is ellenőrizhetik az üzeneteiket.

Van egy üzeneted, amit szeretnél elmondani valakinek? Íme, hogyan kapcsolhatod be a Caps Lockot az iPhone-odon. Mindössze annyit kell tenned, hogy kétszer megérinted a Shift billentyűt. Amikor készen állsz arra, hogy visszatérj a kisbetűkhöz, koppints újra kétszer a Shift billentyűre, és minden visszatér a normál állapotba.

Ha iPhone-odat használod, és szeretnél egy másolatot menteni egy éppen nézegetett oldalról, könnyen készíthetsz képernyőképet. Csak nyomd meg az alvó/ébresztő gombot a home gomb megnyomásával egyidejűleg. A képernyő fehéren villogni fog, és a fényképezőgép zárjához hasonló hangot fogsz hallani. Ennyi az egész!

Ha az iPhone levelezőprogramjában vagy, egyszerűen elmentheted egy kép másolatát, amelyet később esetleg meg szeretnél nézni. Csak érintd meg a képet néhány másodpercig, és az el lesz mentve a tárolt képek közé. Ezután bármikor hozzáférhetsz, ha újra meg akarod nézni, ki akarod tenni a netre, vagy továbbítani szeretnéd egy barátodnak.

Más nyelven írsz vagy idegen szót használsz? Ékezetes betűket adhatsz a szövegedhez. Így kell ezt megtenned. Tartsd lenyomva azt az ábécé karaktert, amelyet ékezetezni szeretnél, ahelyett, hogy megérintenéd. Megjelenik egy doboz, amely számos extra billentyűparancsot tartalmaz. Mostantól még jobban szórakozhatsz a betűkkel.

Az iPhone egy új funkciója, amelyről sokan nem tudnak, a beépített szótár. Ezt akár e-mail vagy szöveges üzenet írása közben is használhatod. Ha van egy szó, amiben nem vagy biztos, csak koppints rá, és megjelenik a "definíció" - koppints rá!

Ha mindig lemaradsz a legjobb fotókról, mert túl sokszor kell megnyomnod az iPhone gombját, hogy elérd a kamerát, szokj hozzá, hogy a kamerát az iPhone zárolási képernyőjén keresztül érheted el. Egyszerűen csúsztasd az ujjadat felfelé a kamera ikonra, és a fényképezőgép alkalmazás azonnal megnyílik. Nincs többé öt gombnyomás és elvesztegetett másodpercek!

Miután elolvastad ezt a cikket, remélhetőleg tudod, hogyan találhatod meg az összes kívánt alkalmazást az alkalmazásokban. Most már tisztában kell lenned azzal, hogyan tölts le és telepíts alkalmazásokat. Fogd meg, amit itt tanultál, és használd fel, hogy a legtöbbet hozd ki az iPhone-odból.

ipad akkumulátor állapot, ipad 2020 ár, apple watch series 3 ár, iphone kepernyocsere, iphone kijelzocsere, ipad mini 5 ár, házcsere, iphone kijelző

 

1. ipad akkumulátor állapot

2. ipad 2020 ár

3. apple watch series 3 ár

4. iphone kepernyocsere

5. iphone kijelzocsere

6. ipad mini 5 ár

7. házcsere

8. iphone kijelző

 ipad akkumulátor állapot, ipad 2020 ár, apple watch series 3 ár, iphone kepernyocsere, iphone kijelzocsere, ipad mini 5 ár, házcsere, iphone kijelző

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalasalapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1218082606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása